2025. aasta horoskoop KALJUKITSELE

2025. aasta sinu jaoks vabaduse, iseseisvuse ja arengu aasta, et seeläbi saavutada oma eesmärgid ja unistused. Otsid aktiivselt viise, kuidas ennast realiseerida vastavalt omaenda soovidele ja püüdlustele. Keskendud rohkem oma mugavusele ja eesmärkidele. Oled avatud uutele sõprussuhetele inimestega, kelle puhul usud, et neil on sulle midagi pakkuda, olgu see siis teadmised või oskused.

Su isiklikud vajadused ja sisemised muutused võivad tekitada ootamatu soovi töökohta vahetada, alustada millegi täiesti uuega või käivitada äriprojekt, mis põhineb sinu või sinu pere teadmistel ja oskustel.




Aasta esimesel poolel võid otsustada muuta oma välimust läbi operatsiooni, hambaravi, uue soengu või riietumisstiili. Igatahes saab see muutus olema märkimisväärne.

Tööl oled enesekindel, hoides eemale kolleegide katsed sekkuda sinu kohustustesse, juhendada sind ilma vajaduseta või sekkuda sinu isiklikesse asjadesse. See võib mõnes kolleegis pahameelt tekitada, mis võib lõpptulemusena viia kuulujuttude levitamiseni.

Kui oled noor võib see aasta sulle tuua mõne ebameeldiva sündmuse, mis on seotud isa, vanaisa või mõne teise vanema sugulasega, olgu selleks positsiooni kaotus, töölt lahkumine, pensionile jäämine või ootamatu haiglaravi.




Rahaliselt on aasta algus keeruline. Esile kerkivad ootamatud remonttööd ja vajadus vahetada kodus asju, mida enam kasutada ei saa. See periood nõuab palju suuremat tähelepanu sinu omanduses oleva vara säilitamisel ja hooldamisel.

Kui oled plaaninud müüa mingit vara, ära kiirusta. On oht, et müüd midagi liiga odavalt, satud probleemidesse ostjatega, kes võivad tehingust taganeda või tekivad muud komplikatsioonid.

Kui tegeled tööalaselt müügitööga või sõltud suurel määral müüginumbritest, on raskemad ajad. Sinult nõutakse muudatusi, mille elluviimine on keeruline ja ebameeldiv. Samas lõpptulemusena tagad endale suurema efektiivsuse.

Keegi sugulastest võib vajada sinu abi ja toetust talle kuuluva varaga seonduvalt. Ole valmis aitama, kuid ära ennast selle probleemidega liialt tihedalt seo.




Aasta algus pakub erinevaid võimalusi reisimiseks. Võid saada kutse või pakkumise reisida. Ka võib sinu töökoht sellel aastal kolida uude asukohta, mis sunnib sind igapäevaselt rohkem liikuma, et tööle jõuda.

Reisimine avab sulle mitmeid unikaalseid võimalusi uute teadmiste ja oskuste omandamiseks. Samuti on sul võimalik saada osaks väärtuslikust informatsioonist.

See aasta soodustab suhete arengut vendade, õdede ja teiste sugulastega.

Sinu isiklikus elus võib sellel aastal esile kerkida mitmeid situatsioone, mis palju segadust tekitavad. Eelmise aasta maha magatud võimalused või selguse puudumine sulle olulistes suhetes võivad nüüd muutuda tõsiseks probleemiks. Eriti tunnevad seda need, kes on juba partnerlussuhtes. Sinu suhe puutub kokku katsumustega, mis on aga hädavajalikud, et näidata sulle, kui stabiilne suhe on, kas sellel on tulevikku või on aeg lahku minna.




Aasta esimene pool on keeruline armuasjade jaoks. On oht, et sinu suhe laguneb, kui see on viimasel ajal suuremate probleemidega kokku puutunud. Enne suurte otsuste tegemist mõtle hoolikalt, ära kiirusta ega venita. Ole kindel selles, mida sa tahad ja mis on sinu arvates sulle parim.

See aasta on hea aeg suuremate ümberkorralduste tegemiseks oma koduses keskkonnas, nagu näiteks uue mööbli hankimine, remondi tegemine või ka uude elukohta asumine. See nõuab sinult rohkem energiat ja tekitab pingeid.

Kui elad koos vanematega, tunned suuremat soovi uue elu järele teises kodus, kuid erinevad asjaolud võivad sellise idee praeguses etapis peatada.

Partnerlussuhtes tuleb rohkem arvestada partneri vajadustega. Partneri petmine võib kergesti viia suhte lagunemiseni.




Sinu isiklikes ja peresuhetes on oluline jälgida sinu enda suhtumist partnerisse. Võib juhtuda, et ta ei vasta sinu ootustele ning koged pettumusi seoses käitumise, moraali, kasvatuse, kommetega, väärtussüsteemiga jne. Ole tavalisest järeleandlikum ning ära idealiseeri oma partnerit ja suhet.

Kellegi olulise inimese kaotus võib sind sellel aastal viia oma vaimsete ja müstiliste huvide arendamiseni.

Aasta alguses on soodne aeg lapse eostamiseks, eriti neile paaridele, kellel on siiani olnud raskusi või probleeme lapse saamisega. Rasedusega seotud probleemid ja raskused on sellel aastal tavalisest kergemini ületatavad.




Kui sinu lapsed on suured, võivad nad sind sellel aastal üllatada mingi erilise kingitusega, suure tõenäosusega reisivõimalusega.

Kaljukitse tähtkujus sündinud lapsed saavutavad sellel aastal märkimisväärsed edu. Samas võivad nad sattuda kergesti konfliktidesse. Mida rohkem stabiilsust ja harmooniat sa kiirgad, seda enam suurenevad sinu võimalused ja šansid. Ignoreeri inimesi, kes on siiani alati sinu vastu olnud. Ka tasuks suhtuda kriitiliselt nendesse inimestesse, kes sinuga tuttavaks soovivad saada. Ära kiirusta oma ellu tagasi võtma inimesi minevikust, kellega sa oled mingil põhjusel juba lahku läinud.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Partnerlushoroskoop


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Taldrikud (32 cm) (4 tk)


Seinapilt lõuendil: päikeseloojang Tartumaal


Kaelakee: punane ahhaat


Päikesepüüdja: merevaik


Seinakell


Chevrolet Camaro SS


Skulptuur: tüdruk linnuga


Söögiriistade komplekt (16 tk) - Glavory


Skulptuur: baleriin



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused